Welkom bij EHBO vereniging Mierlo

Gastenboek

inloggen

hoe kom ik aan een inlog woord o.d,dat weet ik niet kun je die mij toe sturen naar p.kwarten1@chello.nl alvast bedankt


Fotowedstrijd Rabobank

Doe mee met bovenstaande fotowedstrijd. Het onderwerp is "Trots op je dorp". Gegarandeerd dat je daar een mooie foto vanuit je vereniging van hebt. Doe mee!


wachtwoord vergeten

Als je je e-mailadres niet in je profiel hebt opgegeven kun je mij een e-mail sturen met je gegevens en ik mail je een niew wachtwoord (pbeks@ehbo-mierlo.nl)


Afdruk problemen!

Iedere pagina is nu uitgerust met een printer-icoon. Door hierop te klikken zal er een printvriendelijke versie van de betreffende pagina worden geopend, waardoor de pagina wel keurig afgedrukt kan worden.


wachtwoord vergeten

Er is een hyperlink toegevoegd op de inlogpagina. Deze verwijst naar een pagina waarop u uw e-mailadres kunt opgeven. Aan de hand hiervan worden vervolgens uw inloggegevens naar uw e-mailadres toegestuurd. Het wachtwoord zal hierbij opnieuw worden ingesteld. Dit is een willekeurig gegenereerd wachtwoord wat u bij de eerstvolgende inlogpoging dient te wijzigen.

Het is dus wel noodzakelijk dat u in uw profiel een e-mailadres instelt; zonder een e-mailadres valt er immers weinig aan inloggegevens te versturen.